El Dr. Ignasi Fuster és nomenat degà de la Facultat de Filosofia de Catalunya

Fins ara, el Dr. Fuster era vicedegà d'aquesta Facultat des del 2019. El càrrec durarà fins el 2025.

19 de desembre de 2022

El Dr. Ignasi Fuster ha estat nomenat degà de la Facultat de Filosofia de Catalunya pel Gran Canceller de l’Ateneu Universitari Sant Pacià, el cardenal Joan Josep Omella, pel proper trienni. El Dr. Fuster ha estat, des de 2019, vicedegà de la facultat. També forma part del cos de professors extraordinaris des de 2009.

Va iniciar els seus estudis en Teologia a la Universitat de Navarra i els finalitzà a la facultat de Teologia de Catalunya (1991). Va obtenir la Llicència eclesiàstica en Filosofia amb el treball “El concepto de mal en ‘El concepto de la angustia’ de Sören Kierkegaaard” (1999). Va rebre el grau de Doctor en Filosofia per la Facultat de Filosofia de Catalunya de la Universitat Ramon Llull (2004).

La seva principal línia d’investigació se centra en l’antropologia filosòfica. Ha publicat diverses monografies i articles sobre temàtiques de les quals n’és especialista.

Actualment imparteix les assignatures d’Antropologia Filosòfica i de Qüestions aprofundides d’Antropologia Filosòfica a la Facultat de Filosofia de Catalunya.